Informatie

Ingrediënten/vullingen

ingredienten-polaroidVoor al mijn taarten en vullingen gebruik ik zoveel mogelijk biologische (streek)producten waaronder fruit uit de eigen moestuin, bloem van de molen (onze buurman) en eieren van kippen uit de buurt. Alle taarten worden gemaakt van een luchtige biscuitdeeg en gevuld met 2 lagen vulling naar keuze. Vervolgens wordt de taart afgesmeerd met (room)botercrème. Daarna wordt de taart bekleed en gedecoreerd met marshmallowfondant. Ik maak zo weinig mogelijk gebruik van kant-en-klare producten of mixen. Het biscuit, veel vullingen en de fondant maak ik zelf.

Wat betreft allergieën; ik kan niet alles aanpassen, maar wel veel, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bruidstaarten

proef-polaroidEen bruidstaart is iets heel persoonlijks en wordt dan ook naar úw wensen gemaakt. Om dit het beste te kunnen bepalen, houd ik van tevoren een proefsessie. Hierbij kunt u verschillende luxe vullingen proeven en alle wensen voor de taart doorgeven. De kosten hiervan bedragen €30,00. Mocht u na de proefsessie besluiten om de taart bij mij te bestellen, dan wordt dit bedrag weer afgetrokken van het eindbedrag, mits dit hoger is dan €100,00.

Voor de bruidstaart zelf reken ik €5,00 per persoon. Dit is inclusief alle decoratie, de gekozen luxe vullingen en het afleveren en (indien nodig) opbouwen op locatie binnen een straal van 10 kilometer van mijn huis. Daarbuiten reken ik €0,25 cent per kilometer. Huurprijs van een standaard is €15,00 en ik reken een borg ter hoogte van de kostprijs van de standaard. Dit bedrag krijgt u uiteraard terug wanneer u de standaard weer schoon en compleet retourneert.

Wel vraag ik van het bruidspaar om zelf de topper (indien gewenst) te verzorgen. Ik kan er ook een maken tegen een meerprijs (afhankelijk van de wensen).

Meptaartje

U kunt ook een meptaartje laten maken (alleen in combinatie met een kindertaart). Dit is een klein taartje waar uw peuter lekker op kan meppen en in kan graaien. Zo blijft de grote verjaardagstaart nog mooi voor de rest van de visite. De kosten hiervan bedragen €7,00. Dit is inclusief decoratie in de stijl van de grote taart en 1 laag vulling naar keuze.

Overige taarten

Voor alle overige taarten betaalt u €3,00 per persoon. Een gepuzzeld plaatje (plat plaatje van fondant op de taart) kost €5,00 extra en voor geboetseerde figuren bent u, geheel afhankelijk van uw wensen, tussen de €7,00 en €20,00 kwijt. De rest van de afwerking zit hierbij inbegrepen. Voor stapelen reken ik geen extra kosten.

Cupcakes

Cupcakes met botercrèmetoef €2,00 per stuk; met schildje €2,50 per stuk.