Informatie

Ingrediënten/vullingen

ingredienten-polaroidAlle taarten worden gemaakt van een luchtige biscuitdeeg; een soort cake zonder boter. Elke taart wordt gevuld met 2 lagen vulling naar keuze. Vervolgens wordt de taart afgesmeerd met botercrème. Daarna wordt de taart bekleed en gedecoreerd met marshmallowfondant. Ik maak zo weinig mogelijk gebruik van kant-en-klare producten of mixen. Het biscuit, veel vullingen en de fondant maak ik zelf.

Het decoreren van taarten neemt veel tijd in beslag. Voor mij natuurlijk helemaal niet erg omdat ik het leuk vind om te doen, maar ik kan dus maar een beperkt aantal opdrachten aannemen.

Mocht u dus overwegen om bij mij een taart te bestellen, doe dit dan ruim (echter maximaal 3 maanden) van tevoren. Zo houd ik beter overzicht in m'n planning en heeft u meer kans dat ik nog plaats heb.

Bruidstaarten

proef-polaroidEen bruidstaart is iets heel persoonlijks en wordt dan ook naar úw wensen gemaakt. Om dit het beste te kunnen bepalen, houd ik van tevoren een proefsessie. Hierbij kunt u verschillende luxe vullingen proeven en alle wensen voor de taart doorgeven. Omdat er veel tijd en werk mee gemoeid zijn, reken ik voor een proefsessie €25,00. Mocht u na de proefsessie besluiten om de taart bij mij te bestellen, dan wordt dit bedrag weer afgetrokken van het eindbedrag, mits dit hoger is dan €60,00.

Voor de bruidstaart zelf reken ik €3,50 per persoon. Dit is inclusief alle decoratie, de gekozen luxe vullingen en het afleveren en (indien nodig) opbouwen op locatie binnen een straal van 10 kilometer van mijn huis. Daarbuiten reken ik €0,20 cent per kilometer. Huurprijs van een standaard is €10,00 en ik reken een borg ter hoogte van de kostprijs van de standaard. Dit bedrag krijgt u uiteraard terug wanneer u de standaard weer schoon en compleet retourneert.

Wel vraag ik van het bruidspaar om zelf de topper (indien gewenst) te verzorgen. Ik kan er ook één maken tegen een meerprijs (afhankelijk van de wensen).

Barbietaarten

Een Barbietaart kost €35,00 en is goed voor ong. 16 personen.

Meptaartje

U kunt ook een meptaartje laten maken (alleen in combinatie met een kindertaart). Dit is een klein taartje waar uw peuter lekker op kan meppen en in kan graaien. Zo blijft de grote verjaardagstaart nog mooi voor de rest van de visite. De kosten hiervan bedragen €6,00. Dit is inclusief decoratie in de stijl van de grote taart en 1 laag vulling naar keuze.

Overige taarten

Voor alle overige taarten betaalt u €2,25 per persoon. Een gepuzzeld plaatje (plat plaatje van fondant op de taart) kost €5,00 extra en voor geboetseerde figuren bent u, geheel afhankelijk van uw wensen, tussen de €5,00 en €15,00 kwijt. De rest van de afwerking zit hierbij inbegrepen. Voor stapelen reken ik geen extra kosten.

Cupcakes

Cupcakes zonder vulling kosten €1,30 per stuk; met vulling €1,50 per stuk.

Petit fours

Een klein gebakje van 4,5 x 4,5 cm. gevuld met 2 lagen vulling naar keuze en een dun laagje fondant op de bovenkant. Versierd in kleuren en stijl naar keuze. Kosten €1,30 per stuk bij gebruik van basisbiscuit. U kunt ook kiezen voor chocoladecake of carrot cake. De kosten zijn dan €1,50 per stuk. Minimale afname 10 stuks.

Traktaties

traktatiesU kunt bij mij ook terecht voor een 'Pot vol Brownies' of 'Bijna-koekjes' in pot of zak. Origineel om cadeau te geven, makkelijk te bewaren en leuk om te trakteren. Een pot kost €5,00 per stuk; een weckpot €6,00. Een zak 'bijna-koekjes' is goed voor 8-10 koekjes en kost €2,50 per stuk. Potten kunnen per stuk besteld worden; bij de zakken is de minimale afname 4 stuks.