Over mij

Hallo. Ik ben Pauline Nijenhuis, register-taxateur in opleiding, moeder van 3 dochters, liefhebbende vriendin van Henry en enthousiaste creatieveling. In september 2008 heb ik ontdekt hoe leuk het is om zelf taarten te maken en te decoreren. Na heel wat taarten voor familie en vrienden, ben ik, mede vanuit mijn christelijke overtuiging, gaan bakken voor de  Voedselbank in Noordwijkerhout. Meer hierover kunt u vinden onder het kopje ‘Project Voedselbank’. Inmiddels zijn we 14 jaar verder en heb ik al heel veel mensen blij kunnen maken met een taart of cupcakes. Daarbij heb ik ook nog eens ontzettend veel geleerd en leg ik de lat elke keer weer iets hoger voor mezelf. Ik vind het nog altijd heel leuk om met een taart bezig te zijn en probeer om van iedere taart iets origineels te maken.

Na al die jaren heb ik in mei 2022 besloten om het professioneel aan te pakken en heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook ben ik overgestapt naar zoveel mogelijk biologische (streek)producten.

aan-het-werk

Mocht u ook interesse hebben in een taart van mijn hand, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Geef gerust uw wensen door, dan maak ik daar wat moois van. Voor het beste resultaat, heb ik wel een bepaalde mate van vrijheid nodig. Zo weet ik zeker dat ik een taart kan afleveren waar ik zelf tevreden mee ben en waar ik mijn creativiteit in kwijt kon.

Kijk rustig rond op mijn site en bedankt voor uw bezoek!

Hartelijke groeten van Pauline Nijenhuis.